BC

De afgelopen maanden werd hard gewerkt aan en in het Bedrijvencentrum. Nog de finishing touch en dan is het vernieuwde deel helemaal af. De verbouwingen zorgen in elk geval voor een nieuwe dynamiek in het Bedrijvencentrum. De lichtrijke inkomhal, ruime ontmoetingsruimte en nieuwe vergaderzalen bieden plaats aan alle ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een mooie locatie om te werken, vergaderen en samen te komen.

Budgetvriendelijk en flexibel

Het Bedrijvencentrum Waregem of BCW is opgericht in 1985 door JCI Waregem. Het doel: budgetvriendelijke werkplekken creëren voor jonge ondernemers .

Tot op vandaag blijft dit de missie van het Bedrijvencentrum Waregem. Budgetvriendelijk staat niet alleen voor de scherpe prijzen om bijvoorbeeld een kantoor of loods te huren. Het staat ook voor flexibiliteit. Zo kan je starten in een deelkantoor om te groeien naar een eigen kantoor en een groter kantoor. Wie weet in een volgende fase nog aangevuld met een loods of atelier .

Flexibiliteit staat bij het Bedrijvencentrum Waregem ook voor korte opzegperiodes. Bedoeld voor de ondernemingen die wensen te groeien buiten het Bedrijvencentrum Waregem. Of ook de omgekeerde beweging, voor de ondernemingen die moeten besparen en tijdelijk krimpen .

Focus op de core business

Een ondernemer moet zich kunnen focussen op zijn corebusiness. Ook op dit vlak biedt het Bedrijvencentrum Waregem een grote meerwaarde, want we helpen je bij alles wat niet ‘core’ voor jou is.

- Administratie

- In- en uitgaande zendingen

- Telefonie

- Onthaal

- Klaarmaken van vergaderruimten

- Bestellen van lunches

- Adviesverlening

- ...

Dit zijn taken die het Bedrijvencentrum met plezier doet. Hiervoor staat niet enkel het secretariaat ter beschikking. Ook de CEO en de leden van de Raad van Bestuur delen graag hun expertise om jouw onderneming te optimaliseren en doen groeien.

Beleven en inspireren

De dag van vandaag zijn economische vooruitzichten moeilijk te voorspellen. Dit maakt ondernemen extra uitdagend. Anticiperen op verandering is een must om mee te gaan op deze golven. Hiervoor is het opdoen van kennis, informatie en nieuwe vaardigheden cruciaal.

Externe bedrijven organiseren in het Bedrijvencentrum Waregem regelmatig opleidingen, vormingen en presentaties van topics voor en van ondernemers. Zo krijg je als lid van het Bedrijvencentrum Waregem ook de kans om bij te leren en elkaar te inspireren.

De nieuwe bar ‘The Paddock’ is de ideale plaats om op een ongedwongen manier na te praten en contacten te leggen. De boog moet niet altijd gespannen staan. Ondernemen moet vooral leuk en boeiend blijven. Deze plek biedt de perfecte beleving voor deze momenten.

Duurzaam

De infrastructuur van het Bedrijvencentrum Waregem heeft een metamorfose ondergaan.

- Kantoren zijn opgefrist.

- De lichtrijke vergaderzalen zijn uitgerust met up-to-date communicatiemiddelen.

- Zonnepanelen en laadpalen spelen in de op de elektrificatie van het wagenpark en op de duurzame energietransitie.

Samen met het groen in de omgeving, creëren we zo een duurzame werkomgeving met oog voor de toekomst . Dit beschouwt het BCW niet zomaar als ‘nice ta have’. We zien het echt als een ‘must have’. Duurzaamheid is een volwaardig deel van onze cultuur.

Op zoek naar een flexwerkplek, kantoor, loods of inspirerende ruimte? Contacteer ons.