20240327 171420

Na de voorjaarsklassiekers zijn de renners van het UCI Pro Team van Sport Vlaanderen Baloise helemaal klaar voor een goed gevulde agenda de komende weken. Het doet ons plezier om als Bedrijvencentrum Waregem deze professionele wielerploeg bij onze collega-ondernemers te mogen rekenen. Want ze doen veel in het reguliere bedrijfsleven en krijgen er nog eens het sportieve bovenop.

Topsport is ondernemen

Net als alle andere ondernemingen in het Bedrijvencentrum Waregem, is Sport Vlaanderen Baloise elke dag bezig met ondernemen. Cijfers, toekomstvisie, rendement, organiseren, de juiste skills samenbrengen, het team motiveren, …

Het hoort er allemaal bij. Net voor de zomer is het voor iedereen een tandje bijsteken. Zowel voor de renners met de drukke agenda, als voor de onderneming die op volle toeren moet blijven draaien. Die vibe voelen we in het Bedrijvencentrum. En dat voelt goed.

Wil jij, net als Sport Vlaanderen Baloise, ook een versnelling hoger schakelen met je bedrijf met de steun van het Bedrijvencentrum Waregem? Contacteer ons nu.