IMG 1466

In het Bedrijvencentrum Waregem bouw je als jonge ondernemers aan je toekomst. Bovendien brengt de recente make-over nieuwe opportuniteiten. Er zijn nieuwe kantoren gebouwd die niet alleen mooi zijn, maar ook alles hebben wat je nodig hebt om aan je bedrijf te werken.

De nieuwe kantoren staan klaar voor jou

Het BC Waregem heeft grondig verbouwd. Hierdoor zijn er enkele frisse, nieuwe en praktische kantoren bijgekomen. Deze kantoren zijn speciaal gemaakt voor ondernemers en zijn niet duur.

Kenmerkend voor het BC Waregem zijn de budgetvriendelijke en ondernemingsvriendelijke voorwaarden. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel, met korte opzegperiodes en praktische oplossingen op het gebied van mobiliteit en services.

Voor de ondernemers die snel beslissingen nemen, biedt het BC Waregem een unieke kans: een loods van 100m² die tegen deze zomer vrijkomt. Interesse? Laat het ons zeker weten via info@bcwaregem.be.

Een inspirerende avond voor Young Professionals

Belfius invites young professionals pdf

Het BC Waregem is meer dan een plek om te werken. Het is een bron van inspiratie, een gemeenschap waar ondernemers elkaar ontmoeten, ideeën delen en samen groeien. In deze geest organiseert Belfius op 25 april een niet te missen inspiratieavond speciaal voor Young Professionals in het BC Waregem. Dit evenement biedt een platform voor het uitwisselen van kennis en ervaringen, waarbij voordrachten en cases centraal staan die jou kunnen inspireren en motiveren.

Na de voordrachten krijg je de kans om bij een hapje en een drankje in gesprek te gaan met collega-ondernemers, om ideeën te bespreken en potentieel waardevolle connecties te maken.

Elk nieuw idee kan helpen om jouw bedrijf de nodige impulsen te geven.

Wil je meer weten over wat het Bedrijvencentrum Waregem voor jou kan betekenen? Of wil je komen naar de inspiratieavond? Stuur ons een mailtje op info@bcwaregem.be. We horen graag van je en willen je helpen om je bedrijf een succes te maken.

Het BC Waregem is de perfecte plek om als jonge ondernemer te starten. Ontdek wat er mogelijk is, laat je inspireren en zet de stap naar jouw succes. Tot snel in het Bedrijvencentrum Waregem, waar jouw toekomst begint.